2015-12-16 09:55:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kezdjen új kapcsolatokat kialakítani

Napi horoszkóp december 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már átlép a Halak jegyébe. Tisztáznia kellene, mely dolgokat részesít előnyben, és melyek a legfontosabbak. Ha ez sikerült, és nem vakította el a csillogás, a dicséret, vagy éppen a nyomás, akkor jól alakulnak a dolgai.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold átlép a Halak jegyébe, és ezzel elérkezik az „aratás ideje” – ami lehet pozitív vagy negatív is, attól függően, hogy milyen úton járt az elmúlt időszakban. Ragaszkodjon ahhoz, hogy elismerjék azokat a jó dolgokat, melyeket eddig tett!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne most tegyen személyesebbé egy szakmai kapcsolatot, maradjon szigorúan üzleti alapokon! Előfordulhat, hogy közszemlére kell tennie érzelmi megnyilvánulásait partnerével...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma átlép a Halak jegyébe, önnek pedig visszatérhet az életereje és az életkedve is. Alkalmas az idő arra, hogy másokat is képviselni tudjon. Talán már csökken a munkatempó is egy kicsit, és lesz ideje arra, hogy találkozzon a barátnőjével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A vágyak és a félelmek befolyást gyakoroltak az életére, és eltorzították a viselkedését. Ez az időszak arra figyelmezteti, hogy csordulásig megteltek a „lelki hulladéktárolói”, és eljött az ideje, hogy kiürítse ezeket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Hacsak partnere nem rendelkezik gondolatolvasó képességekkel, nem tudhatja, hogy mi megy végbe most önben. Beszéljen vele, mondja el neki, min szeretne változtatni, öntsön tiszta vizet a pohárba!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyébe lépett. Eljött az idő arra, hogy számba vegye a gyengeségeit. Most megtanulhatja az alázatot, de vigyázzon, nehogy a megalázkodást sajátítsa el ehelyett!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyébe lépett, továbbra is a családi és az érzelmi élete lesz a fókuszban. Ne féljen attól, hogy elemezze az elmúlt időszak motivációit, történéseit, érzelmi hullámait!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ügyeljen rá, nehogy túlzottan birtokló viselkedésével elriasszon valakit magától. Ez az időszak a visszavonulás, az előkészületek ideje, talán többet is tartózkodik majd otthon, mint szokott, mégis megérezheti a közelgő újdonság szelét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mivel már nem érzi magát elszigetelve, nem annyira bizonytalan, és nem gyötrik a kétségek sem, így elkezdhet új kapcsolatokat kialakítani. Ha újra beszélgetni kezd másokkal, tudásra és megértésre tehet szert.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az ön anyagi javait jelző területen jár. Most muszáj, hogy győzzön és sikert érjen el valamiben, és ezzel erősítse az önbizalmát. Tegyen azért, hogy ez megtörténjen!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyébe ért, az ön személyiséget jelző területére. Gondolja át, hogy mi a helyes út, amelyet aztán követni akar tekintet nélkül arra, hogy a környezetében élőket mennyire izgatja fel vele. Ne hagyja, hogy bármi, vagy bárki visszatartsa!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: